Izvor:
08.12.2016 u 16:35
0

Vest koja je potresla svet: Razvodi se NAJPOPULARNIJI bračni par? (foto)

Informacija koja je odjeknula u američkim medijima jeste to da se Kim Kardašijan i Kanje Vest navodno razvode. Prema pisanju “US Weekly”-ja, američka starleta je ta koja je nesrećna u ovoj emotivnoj vezi.

Treba da prođe neko vreme pre nego što ona može nešto da uradi. Ona ne želi da ostane u braku – rekao je, navodno, prijateljica Kardašijanove.

Da podsetimo, Kanje Vest je nedavno pušten iz bolnice, a Kim, kako se navodi, neće ništa preduzimati dok se njen suprug u potpunosti ne oporavi.

Ona brine o Kanjeu i njoj je lakše što on dobija pomoć koja mu je neophodna, ali se neko vreme osećala “zarobljeno” – navodi ovaj neimenovani sagovornik.

Ono što navodno muči Kardašijanovu jeste reperovo problematično ponašanje, ali se ona trudi da mu pomogne i pruži podršku. Ni Kim, ni Kanje se nisu oglašavali povodom ovih navodnih informacija. Da li su tačne, vreme će pokazati.

Happytv.rs
Foto: Instagram/kimkardashian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter