Izvor: KURIR
08.12.2021 u 22:25
0

ŽENA DARKA FILIPOVIĆA JE BOMBA: Retko je viđamo u javnosti, lepotom je RASPAMETILA sve! (FOTO)

Mnogi tvrde da je Jasmina jedna od najlepših žena srpskih muzičara

Pevač Darko Filipović je već godinama u braku sa veoma atraktivnom Jasminom Filipović za koju mnogi tvrde da je jedna od najlepših supruga srpskih muzičara.

Na Instagramu je prati preko 14 hiljada ljudi, koji oduševljeno komentarišu njene izazovne fotke, a poslednja koju je objavila privukla je posebnu pažnju.

Jasmina je ovoga puta pozirala u svom automobilu, u plišanoj trenerci i jakni sa krznom, a kako je gornji deo raskopčala, duboki dekolte došao je do izražaja i raspametio njene pratioce.

Podsetimo, 2011. godine Darko je sa Jasminom dobio ćerku Nastju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter