Izvor: Kurir.rs
25.12.2023 u 08:54
1

ŽENA IVANA MILINKOVIĆA NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU: Napala pevača, pa izgovorila reči od kojih se ledi krv

Brak Ivana Milinkovića je često u žiži pažnje, a pored brojnih tekstova o tome kako pevač živi skladno sa ženom Milicom, ima i drugačijih napisa.

Bilo je priča o preljubi, koje je nekadašnji solista grupe „Legende“ uvek poricao.

Međutim, ima i škakljivih dogodovština o kojima i on sam ume da se raspriča. Tako je bilo i jednom prilikom kad je priznao da mu se, kao svakom muškarcu, neka žena toliko dopadne da to ne može ni da sakrije.

– Naravno da sam bio u prilici da pogledam u neku ženu, evo jednog primera. Bili smo u žiriju jedan poznati pevač i ja, naišla je jedna dobra, koja je sad jako poznata, tad je bila na audiciji, i naša rekacija je bila ovakva – prikazuje Ivan koliko im se dopala takmičarka.

Ja kažem: Čoveče, face su nam na ekranu ovolike, naravno reagujemo na prvu loptu, kao muškarci.“

Kad je stigao kući, žena ga je dočekala s direktnim komentarom: „Milinkoviću, oči ti ispale“, ispričao je Ivan i nasmejao sve u studiju.

Podsetimo, pevač se razveo od prve supruge Vesne posle sedam godina braka. Milicu je upoznao na jednom nastupu, rodila se ljubav i, u svojoj 40. godini je sa njom dobio sina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŽENA IVANA MILINKOVIĆA NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU: Napala pevača, pa izgovorila reči od kojih se ledi krv”

  1. Nije lako kad ti žena ima granični poremećaj ličnosti. Pravi stalno ljubomorne scene, stalno sumnja u svemu vidi zaveru i nameru da bude napuštena.
    Moždi život partnera svojom nesigurnostima i strahovima. Izbegavati odnose sa ljudima koji imaju BPD po svaku cenu ako želite dobar život.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter