Izvor:
24.07.2017 u 22:17
0

ZVEZDA DEVEDESETIH OTKRIVA: Sveštenik me je upozorio, velika odgovornost je bila na meni!

Velika zvezda devedesetih, Ivan Gavrilović,u emsiji "Posle ručka" na televiziji Happy otkrio je nešto što do sada nismo znali.

Pevač je govorio na temu nostalgije, te nije mogao da se ne priseti vremena kada je "žario i palio" po prestoničkim klubovima. Istakao je da nekada nije bilo lako napraviti hit, a sada, kako kaže, stvari su potpuno drugačije.

– Nije bilo hiperprodukcije. Sada prave pesme sa perverznim stihovima. Nekada je bilo potrebno više truda oko dobre pesme. Dokaz je i to što danas dosta klubova pravi tematske večeri sa muzikom devedesetih –

Ivan Gavrilović se rado prisetio svojih nastupa iz onih vremena, koja su bila teška, ali nosila su neku "dobru energiju i osećaj kolektiva".

– Razgovarao sam sa jednim sveštenikom, rekao je da vodimo računa kakvu muziku pravimo, ipak utičemo na omladinu. To je istina, imali smo veliku društvenu odgovornost. Ta vremena su bila teška, trebalo je malo razveseliti te ljude – otkrio je Ivan u emisji "Posle ručka".

Happytv.rs
Foto: Facebook/Ivan Gavrilovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter