Izvor: telegraf
28.01.2024 u 04:24
0

VODITELJKA TUŽILA 50 CENTA: Tvrdi da ju je pogodio MIKROFONOM u glavu i naneo TRAJNE posledice

Ona tvrdi da je 50 Cent bacio mikrofon "prema publici" nakon što je shvatio da ne radi tokom svog nastupa

Radijska voditeljka iz Los Anđelesa tužila je popularnog repera 50 Centa, uz tvrdnje da ju je na jednom koncertu u avgustu pogodio mikrofonom u glavu.

Brihana Mongejn, voditeljka hip-hop stanice „Power 106 FM“, podnela je tužbu na Višem sudu okruga Los Anđeles vezanu za događaj koji se zbio 30. avgusta 2023. za vreme koncerta 50 Centa u Crypto.com Areni.

Ona tvrdi da je 50 Cent bacio mikrofon „prema publici“ nakon što je shvatio da ne radi tokom svog nastupa, što je uzrokovalo da „mikrofon udari voditeljku u lice i levi zglob“ i rezultiralo „teškim i trajnim“ povredama, navodi se u tužbi.

Nakon incidenta, dodaje se u tužbi, voditeljka je odmah bila zbrinuta u Hitnoj zbog zadobijenih povreda, uključujući potres mozga, razderotinu preko čela i bol u levom zglobu. Voditeljika, koja se takođe žalila na „vrtoglavicu, glavobolje, osetljivost na svetlo i zvuk te mučninu“, tvrdi da još uvek pati od povreda i „emocionalnog stresa“.

U izjavi iz avgusta, koju je reperov advokat Skot dao za „PageSix“ demantovao je navode o napadu:

-Budimo vrlo jasni, moj klijent nikad nikog ne bi namerno udario mikrofonom. Svako ko kaže nešto drugačije nema sve činjenice i pogrešno je informisan – izjavio je tada reperov advokat.

Birahana, koja je zatražila suđenje pred porotom, traži nepoznat iznos odštete, koji uključuje medicinske troškove, pravne troškove i prošli i budući gubitak plate.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter