Izvor: ALO.RS
29.05.2023 u 12:17
0

VRATILA SE U SRBIJU NAKON GODINU DANA! Pevačicu sačekali ćerka i zet, a evo šta je imala da kaže posle duže medijske pauze

Dotakla se i ćerke Elene, pa otkrila da li joj nešto zamera

Marta Savić i Mile Kitić u Dominikanskoj Republici imaju skupocenu nekretninu, u kojoj pevačica često boravi. Vrativši se, međutim, posle godinu dana u Beograd – na aerodromu su je sačekali ćerka Elena i njen dečko Mihailo Vujić, poznatiji kao Mixa, napominju mediji, pa su svi zajedno i ispozirai pred okupljenim fotoreporterima.

Pali su i čvrsti zagrljaji, a Marta se tokom razgovora sa sedmom silom dotakla svoje naslednice, te otkrila da li postoji nešto što joj ona zamera

-Nisu mi stigli koferi, kasnila sam, da ne mislite da sam bila godinu dana sa malim koferom – počela je Savićeva, pa nastavila:

-Elena voli i mamu i tatu, mi smo jedno. Ne zameram joj ništa! Sve što je trebalo da joj zameram je bilo do njene pete godine. Ponosna sam, kao i svaka majka. Ona zna sve bolje od mene. Nisam stroga što se tiče njenih partnera – naglasila je ona.

Podsetimo, Elena uživa u romansi s Mixomstariji četiri godine od nje i rođen je u Aranđelovcu.

Njegov muzički pravac je rep, kao i trep i snimio je nekoliko pesama koje su naišle na sjajan prijem kod publike. Jedna od njih svakako je duetska pesma „Mesto na plaži“ koju je uradio s Rastom.

O njegovom ljubavnom životu se ne zna mnogo osim da je bio u vezi sa voditeljkom Jelenom Nikolić, poznatijom pod nadimkom Kontrakulturna. Retko su se eksponirali u javnosti, tu i tamo bi davali zajedničke intervjue… Jednom prilikom, Mixa ju je javno nazvao „svojom prelepom katastrofom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter