Izvor: KURIR/INDEX.HR
08.05.2023 u 16:15
0

ZBOG OVOG TRENUTKA JE SVIMA ZASTAO DAH: Snimak kralja Čarlsa postao VIRALAN, a evo i zašto (VIDEO)

Kralj Čarls krunisan je juče, a jedan viralan trenutak sa svečane ceremonije ljudi su pratili bez daha.

 

Naravno, reč je o njegovom potpisivanju kraljevske zakletve u Vestminsterskoj opatiji, a s obzirom na njegovu prošlost sa naliv perima, svi su se u tom trenutku pitali hoće li ponoviti gaf.

Srećom, ovaj važan trenutak prošao je bez incidenta, a kralj je samo u jednom trenutku napravio malu grimasu dok je okretao poklopac naliv pera.

Ekipa na internetu pomno je pratila trenutak potpisivanja, a tviteraši su se našalili i složili kako im je drago da su „prokleta naliv pera“ funkcionisala kako treba u ovom važnom trenutku.

Da podsetimo, prilikom potpisivanja dokumenata u palati Sveti Džejms, u kojoj je proglašen novim britanskim monarhom, Čarls se naljutio na naliv pera, a cela stvar je postala jako viralna.

Naime, kad je shvatio da nema dovoljno mesta na stolu, Čarls je gurnuo kutijicu s nalivperima na stranu i oštro pogledao službenika, a prizor izritiranog Čarlsa postao je hit na društvenim mrežama.

Njegove muke sa naliv perrima nastavile su se kad mu je iscurila tinta prilikom potpisivanja drugog dokumenta, a kralj je nazvao nalivpera „temperamentnim stvarima“. Jedna žena iz publike pokušala mu je skratiti muke poklonivši mu hemijsku olovku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter