Izvor: kurir.rs
20.12.2023 u 21:31
0

„ONA JE BILA TALIČNA“: Željko Samardžić otkrio koja pevačica mu je mnogo pomogla

Željko Samardžić je govorio o ostvarenim i neostvarenim željama, porodici i karijeri koja mu se kako kaže, slučajno dogodila.

Samardžić je otvorio dušu i progovorio o prvim koracima na estradnom nebu i jednom članku u novinama koji mu je promenio život iz korena.

USVOJILA 47 DEČAKA I 1 DEVOJČICU: Esma otkrila zašto nije htela ćerku…do jednog trenutka

Željko je otkrio kako je upoznao folk zvezdu Draganu Mirković i na koji način mu je bila talična.

– Gaga je posebna, ona je moja sestra po duši. Ona je divno biće. Kada sam još bio u anonimnosti dolazila je restoran „Ambasador“ gde sam pevao kao i dosta ljudi iz poznatog sveta. Pevao sam pesme koje miluju, ona je bila oduševljena i tako smo se upoznali. Nakon nekoliko dana čitam intervju i vidim da spominje moje ime, pisalo je: „Zapamtite ime, zove se Željko Samardžić, mnogo mi se dopada kako peva“. Kasnije je sve išlo u korist moje sreće, Gaga mi je bila talična – govorio je Željko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter