Izvor: telegraf.rs
20.12.2023 u 22:12
0

„BILA SAM U KOMI 48 SATI“: Madona ispričala kako su je spasili

Svetska diva Madona je na koncertu u Njujorku progovorila o svom zdravstvenom stanju te otkrila da je bila u indukovanoj komi 48 sati dok je bila hospitalizovana zbog bakterijske infekcije.

Obraćajući se okupljenima, Madona je pozdravila svoju prijateljicu, rekavši:

– Večeras su ovde neki vrlo važni ljudi koji su bili sa mnom u bolnici. Postoji jedna vrlo važna žena koja me „odvukla“ u bolnicu. Ni ne sećam se… Onesvestila sam se na podu kupatilu i probudila se na intenzivnoj… Bila sam u indukovanoj komi 48 sati. Spasila mi je život. Hvala ti, drugarice – otkrila je Madona.

„ONA KAD ZAMEŠA, VRTI MI SE U GLAVI“: Olja Karleuša iskreno pričala o jednoj koleginici

Podsetimo, muzička diva je letos završila na intenzivnoj nezi gde je bila intubirana. Njen dugogodišnji menadžer Gaj Osear objavio je tada na Instagramu da je Madona „razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj nezi“.

Pevačica je naposetku odložila turneju koju je trebala započeti 15. jula u Vajnkuveru u Kanadi, no na kraju je počela u oktobru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter