Izvor: Informer
18.03.2024 u 20:11
0

ZVEZDE OTKRIVAJU SUDBINU PRINCEZE OD VELSA: Postoji JAK RAZLOG zašto se Kejt povukla iz javnosti, najveća opasnost preti od MEGAN!

Kejt se poslednji put pojavila u javnosti u decembru, a od tada su počele samo da se nižu teorije o kraljevskoj porodici i njenoj sudbini

Danima unazad glavna tema javnosti jeste misteriozni nestanak princeze Kejt Midlton. Ona je poslednji put viđena krajem decembra prošle godine, a nakon operacije abdomena u januaru joj se gubi svaki trag. Zbog razvoja situacije, mnogi su nagađali da je princeza u komi, a postojala je i sumnja da je preminula.

Astrološkinja Ana Rakić Đuričić je uradila natalnu kartu Kejt Midlton, kao i njenog supruga princa Vilijama i na taj način razotrila sve sumnje. Kako je rekla, princeza je dobro, a ima jak razlog zbog kog se povukla iz javnosti.

printscreen/insta

– Svi pričaju o Kejt Midlton i čak sam čula da je to skandal 21. veka, zbog cele situacije, a postoje i razne teorije zavere i tumačenja. Ono što ja mogu sa astrološke vizure da kažem, a i da potvrdim, a to je da je žena živa i zdrava. Postoje neke teorije da je ona toliko loše zdravstveno pa da je u komi i da ne nabrajam dalje, ali to nije istina. Tačno gledano kroz analizu njenog horoskopa ona jeste imala zdravstvenu intervenciju u predelu abdomena, to se vidi astrološki. Nema razloga za neku brigu, ona će se oporaviti, tj. ona se već oporavila, a ja kao astrolog i psiholog mislim na osnovu kompletne slike njenog horoskopa, da je ona odlučila da se jedno vreme ne pojavljuje u javnosti jer menja koncept. Znamo svi da su Vilijam i ona su prestolonaslednici, a njoj se negde trenutno ne dopada ili nije u potpunosti zadovoljna koliko se pažnja javnosti usmeravala na Megan. Zato ona ima potrebu da promeni koncept i hoće da u narednom periodu dobije ozbiljnu pažnju javnosti da onda kada se pojavi, bude maksimalno ispoštovana i uvažena jer sebe vidi kao kraljicu – rekla je Ana, pa se osvrnula na odnos Kejt i Megan.

– Ona i Megan imaju izuzetno loše aspekte i njih dve nemaju simpatije jedna prema drugoj. Odnosno prema Megan nemaju ni Vilijam ni Kejt simpatije.

Ana je zatim ispričala da su Kejt i Vilijam dobro povezani, ali da on ima interesovanje i ka drugim ženama.

– Kejt i Vilijam su toliko uklopljeni, njihovi horoskopi imaju aspekte koji obećavaju kontinuitet i trajanje. Da li ima mesta pričama da je postojalo neko prinčevo interesovanje prema drugim ženama, da. On je čovek koji maksimalno koristi sve moguće metode da zaštiti i sakrije svoje tragove. Zvanično prevare nije bilo, a da li je postojalo nekih momenata, to jeste – izjavila je astrološkinja.

TanjugDec. 1, 2022. (Angela Weiss/Pool Photo via AP)

Nameće se pitanje, a sudeći po teorijama, da će Kejt proživeti istu sudbinu kao njena svekrva, pokojna princeza Dajana, ali astrološkinja ističe da se to neće desiti.

– Kejt neće sigurno proći kao Dajana. Ona je sa ovom svojom zdravstvenom intervancijom rešila problem koji je imala i ona ostaje sa Vilijamom u srećnom braku. Vilijam jeste malo komplikovaniji, u smislu da će imati neke neobične situacije i neke afere, ali Kejt nije takva. I ako dođe do prevare ona će mu oprostiti i zbog ljubavi i zbog titule – rekla je astrološkinja, pa otkrila u kojoj situaciji će Kejt napustiti dvor i odreći se titule:

– Kejt će napustiti dvor i odreći se titule samo u slučaju da se nešto desi Vilijamu. Ona tada više neće imati prostora za planove koje ima, a ima ih dosta, jer očekuje da postane kraljica – ispričala je Ana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter