Izvor: Blic žena
18.03.2024 u 19:38
0

PROKLETSTVO SE NADVILO NAD PORODICOM BRUSA VILISA: Ćerka slavnog glumca prošla kroz pakao ANOREKSIJE, a sada joj je otkrivena ova TEŠKA BOLESTI

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa otkrila je prošlog vikenda na društvenim mrežama da joj je dijagnostikovan autizam. Slavni glumac bori se duže vreme sa afazijom i frontotemporalnom demencijom.

Vest da joj je dijagnostikovan autizam saopštila je na Instagramu, uz snimak sa prmeijere filma Brusa Vilisa „The Whole Ten Yards iz „2004. u kojem je glumila kao 10-godišnja devojčica.

– Reci mi da si autističan bez toga da mi kažeš da si autističan. Zapravo je ovo prvi put da sam javno podelila svoju dijagnozu. Saznala sam za to prošlog leta i to mi je promenilo život – napisala je Talula Vilis (30).

Ćerka slavnih glumaca ranije je govorila o dismorfiji i poremećaju ishrane, kao i o svojoj dijagnozi ADHD-a. Kako je 2023. rekla za Vogue, ona se od 2019. borila sa anoreksijom. Sa 25 godina otišla je u ustanovu u Malibuu kako bi se izborila sa poremećajem ishrane i depresijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)

Bilo je to velikim delom terapeutsko iskustvo, prvi put sam pobedila 15-godišnjakinju koja mi nije odgovarala, ružno pače. Takođe mi je dijagnostikovan ADHD i počela sam da uzimam stimulativne lekove. Prvi put sam se osećala pametno, ali sam takođe počela da uživam u nuspojavama lekova koji smanjuju apetit“, ispričala je i napomenula: „Terapeut za poremećaje u ishrani kasnije bi mi rekao „što si tanji, osećaš se većim“ (kako bi joj opisao način razmišljanja ljudi u zamci anoreksije). Koliko je to suludo?“.

Talula je otkrila da je u jednom momentu imala 38 kilograma, imala je probleme sa disanjem i non stop joj je bilo hladno.

Porodica Brusa Vilisa je 2022. saopštila da glumac boluje od afazije, prošle godine rečeno je pati od fromntotemporalne demencije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter