Izvor: grand
21.12.2023 u 11:10
0

CELA NACIJA PLAČE ZBOG NJENE OBJAVE: Supruga Slobe Radanovića pita „Zar je ovo stvarno moj život“

Sloba i Jelena Radanović proslavili juče Svetog Nikolu, a Jelena je na svom Instagram proflu podelila kadrove iz njihovog porodičnog doma.

Jelena je zabeležila momente, a Sloba je bio nasmejan što je pveačevu suprugu navelo da mu se javno obrati.

– Osmeh mog muža juče je bio osmeh čoveka koji misli: „Bože, ovo je moja kuća“, „Bože, ovo je moja slava“, „Bože, ovo su moji prijatelji i rodbina“, „Bože, ovo je moja žena i moja deca“, „Bože, vladika Petar je na mojoj slavi“, „Zar je ovo stvarno moj život“ – napisala je supruga našeg pevača.

Podelila je i deo atmosfere u porodičnom domu prilikom slavske trpeze.

Jelena Radanović rasplakala pratioce

Podsetimo, supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović iz prethodnog braka dobila je dvojicu sinova, a njen mlađi naslednik boluje od autizma.

Jelena je nekoliko puta govorila na ovu temu i isticala koliko je podrška partnera bitna, te je sada otkrila da je to shvatila tek kada je upoznala Slobu.

– Do perioda kada sam upoznala Slobu sa mnom nije moglo da se razgovara apsolutno ni o čemu drugom osim o autizmu. Ja sam samo guglala, istraživala… Ono što je bitno, nemojte sebi govoriti da je u redu i da će biti u redu, jer neće. Biće u redu samo ako počete istog momenta, kada vam dete se učini čudnim, ako samo istog momenta počnete da radite. Svaka mala stvar nama roditeljima koji imamo decu koja nisu urednog razvoja je velika – rekla je Jelena jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter