Izvor: Alo
24.12.2023 u 10:08
1

PEVAČ JE HITNO EVAKUISAN: Evo ko je nastupao na beogradskom splavu koji je noćas potonuo

Beogradski splav potonuo je noćas nakon što je na njemu izbila tuča.

Sa splavakoji je posle ponoći počeo da tone na Savi kod Sajma, rečna policija je sva lica, njih oko 30, evakuisala na splav pored.

Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, primljena je dojava u 00.37 časova da je u Ulici Savski kej bb, GO Savski venac, potonuo splav „Kartel“ i da su ljudi u vodi, a sada je otkriveno i ko je nastupao u pomenutom klubu.

JEZIV TRENUTAK PRE NEGO ŠTO JE SPLAV POČEO DA TONE: Evo šta je prethodilo dramatičnom događaju

U trenutku kada je splav počinjao da tone nastupao je reper Emin Hadžajlić poznatiji kao Cunami, a ovo je otkriveno zahvaljujući njegovom Instagram profil, gde je i sam najavljivao nastupe, ali i postavljao snimke atmosfere iz kluba.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PEVAČ JE HITNO EVAKUISAN: Evo ko je nastupao na beogradskom splavu koji je noćas potonuo”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter