Izvor: TELEGRAF
21.10.2023 u 10:38
0

I DALJE NEMA TRAGA: Ana (20) je nestala u Beogradu u pola noći, sestra uputila emotivan apel

Ana Petrović (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći.

Kako je njena sestra od ujaka objasnila, Ana živi već četiri godine u Kaluđerici, njen nestanak je prijavljen policiji, a niko ne zna šta je imala na sebi u trenutku nestanka, ali znaju da je sa sobom ponela roze ranac.

UHAPŠEN NASILNIK: Napao bivšu devojku u kafiću u Zemunu, pa nasrnuo i na policajce

Njena sestra ispričala je redakciji Telegraf.rs da se ovo nikada ranije nije dešavalo, te da Ana ima dete od godinu i po dana za koje je jako vezana.

„Njeno dete ima godinu i po dana i jako je vezana za nju. Sama ju je podigla, tako da nas čudi da bi svoju bebu tek tako ostavila. Jednostavno, ne možemo da poverujemo u to. Zovemo je svi redom“, rekla je njena sestra.

Kako je ispričala svaki član uže porodice pokušava da je dobije na telefon, ali Ana se ne javlja.

Kako kaže, Anin telefon je od momenta kada je nestala bio ugašen sve vreme, ali su primetili da je bio upaljen na par sekundi oko 6 sati ujutru.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter