Izvor: Kurir
26.01.2024 u 22:10
0

ARKANOV SIN: OTAC JE ŽIV, PROMENIO JE LIČNI OPIS I ŽIVI VAN SRBIJE! Ceca morala da se oglasi: Velika srećna porodica…

Kako su pisali domaći mediji svojevremeno, najstariji sin Željka Ražnatovića Akrana Mihajlo Ražnatović, tvrdi da je njegov otac živ, da je promenio lični opis i da živi na Kipru, dok se Ceca Ražnatović prema njemu ponaša kao prema robu. Ipak, ta informacija je ubrzo demantovana od strane Vojina Ražnatovića.

Svetlana Ražnatović se u početku nije oglašavala povodom još jednog u nizu tračeva o Arkanovom navodnom „životu posle života“ na Kipru, i to sa dobrim razlogom – zato što je čitavu priču već objasnila u intervjuu od pre nekoliko meseci.

Evo šta je tada imala da kaže na pitanje novinara o tekstovima na nekim portalima koji navode da je Arkan živ:

– To bi bilo komentarisanje gluposti! Najviše bih volela da je to istina. Niko ne bi bio srećniji od moje dece, ali da ne gubimo vreme na prazne priče – rekla je tada Ceca.

PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA U SKOPLJU: Prisustvovaće na Svetosavskoj akademiji

Ona je dodala:

– Niko me ne bi dirao da je Željko živ. Znaju to i oni. Bili bismo velika srećna porodica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter