Izvor: BSC HAPPY/KURIR
03.12.2023 u 16:10
0

„BILO JE STRAŠNO, ČULI SE PUCNJI I ZAPOMAGANJE“: Biznismen pucao u MMA borca u Vranju – meštani u šoku

Više javno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je da su dve osobe zadržane na 48 sati zbog tuče i pucnjave, koja se u nedelju ujutru desila tom u gradu.

Nakon završenog uviđaja, mladiću M. M. je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela „teško ubistvo u pokušaju“ i krivičnog dela „neovlašćeno nošenje oružja“.

Takođe, još jedan muškarac sa istim inicijalima M. M. zadržan je na 48 sati, zbog krivičnog dela „teško ubistvo u pomaganju“.

Prema nezvaničnim informacijama, neki od aktera ovog događaja su MMA borci, a jedan je biznismen.

Tačnije, kako se saznaje, žrtva je MMA borac M. K., dok je u njega pucao biznismen M. M., vlasnik fabrike nameštaja.

DRAMA U VRANJU: Tri osobe povređene tokom pucnjave

Iz tužilaštva kažu da je pucnjavi i tuči u ulici Kraljevića Marka, prethodila rasprava u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada, koja se nastavila u pomenutoj ulici.

Istraga bi trebalo da utvrdi sve detalje događaja, ali ono što je izvesno je da su sukobljene strane, bile u dva automobila – kažu u VJT.

Takođe, stanovnici u Kraljevića Marka su još uvek u šoku od pucnjave koja ih je u nedelju ujutru probudila.

Bilo je strašno, prvo su se čuli pucnji, a zatim zapomaganje, vika, dreka kuknjava. Bila su dva automobila na ulici, nismo znali šta se dešava. Potom su počela da pristižu i druga vozila, pa zatim hitna pomoć i policija. Ti momci nisu iz naše ulice tu je izgleda jedan auto sustigao ili presreo drugi, ne znam tačno – priča jedna žena iz ulice u kojoj se desila pucnjava.

Šta je bio povod za, prvo svađu i tuču, a zatim i pucnjavu, još uvek se ne zna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter