Izvor: BSC HAPPY/KURIR
02.01.2024 u 17:30
0

BRAJAN VOLŠ DOBIO NOVOG BRANIOCA: Slučaj obavijen misterijom, čekaju se rezultati DNK analize

Brajan Volš (48), optuženi za ubistvo supruge Beograđanke Ane Volš, dobio je novog branioca, pošto se njegov prethodni advokat povukao iz slučaja prošle godine.

Sem toga, slučaj je ponovo dodeljen javnom tužiocu Lariju Tiptonu, koji zastupa optužnicu protiv Volša, piše ABC6.

Ana Volš je poslednji put viđena živa 1. januara 2023, a njen nestanak prijavljen je 4. januara.

Tokom istrage nestanka, lisice na ruke stavljene su Brajanu Volšu zbog sumnje da je ubio suprugu. U martu je podignuta optužnica i njemu se na teret stavlja dovođenje u zabludu policijske istrage, ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Ceo slučaj obavijen je velom misterija, a očekuje se da će na sledećem ročištu biti dostavljeni rezultati DNK analiza, jer se radi na pronalaženju dokaza da je upravo Brajan ubio Anu, s obzirom na to da njeno telo još uvek nije pronađeno.

BOLNA ISPOVEST MAJKE ANE VOLŠ: Sin je pitao Brajana „Zašto si mi ubio mamu?“

Brajan Volš, osumnjičen za ubistvo Ane Volš, trenutno se nalazi u popravnom centru okruga Norfolk, gde će biti sve do novog ročišta koje je zakazano za 4. mart ove godine.

Podsetimo, Ana Volš je nestala posle proslave Nove godine u porodičnoj kući Volšovih. Za nestanak se saznalo tek nekoliko dana kasnije, nakon što se Ana nije 4. januara pojavila na svom radnom mestu. Policija je odmah krenula u potragu u kojoj je učestvovao i njen suprug Brajan Volš.

Kasnije se ispostavilo da je upravo on osumnjičen za ubistvo i odmah je uhapšen. Nakon svega isplivavali su detalji, a otkrivena je i jeziva pretraga u telefonu u kojoj se piše o tome kako se telo najbrže razgrađuje, kako da se očisti mesto zločina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter