Izvor: Tanjug
24.09.2022 u 16:19
0

BRANILI SE ĆUTANJEM Dvojica državljana Crne Gore, koji su u četvrtak uhapšeni u Zemunu sa 30 kilograma marihuane, na saslušanju nisu iznosili odbranu!

 U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu su saslušana dvojica državljana Crne Gore M. M. (33) i B. Ð. (46) koji su u četvrtak uhapšeni u Zemunu sa 30 kilograma marihuane, u saradnji tog tužilaštva, Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativne agencije.

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu, saopštilo je tužilaštvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da se osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Osumnjičenima se na teret stavlja da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

NEVEROVATAN „ULOV“ GRANIČNE POLICIJE: Na Horgošu zaplenjen HEROIN izuzetne čistoće

Policija je na teritoriji Zemuna, pregledom vozila marke „reno megan“, pronašla marihuanu u specijalno izrađenim šupljinama vozila.

Takođe, u ovoj akciji zaplenjena su i četiri vozila i oko 23.000 evra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter