Izvor:
02.01.2018 u 14:37
0

BRUTALNO UBISTVO NA VRAČARU: Izrešetan muškarac dovođen u vezu sa crnogorskim kriminalnim „Kavačkim klanom“!

Državljanin Crne Gore D. B. (41) ubijen je iz više hitaca iz vatrenog oružja dok je bio u svom vozilu u Ulici Internacionalnih brigrada na Vračaru,

Ubistvo se dogodilo oko ponoći 1. januara, a telo D. B. je pronađeno u vozilu.

Kriminalistički inspektori obavili su uviđaj i za ubicom se traga.

Kako se navodi ubijeni muškarac je dovođen u vezu sa crnogorskim kriminalnim "Kavačkim klanom", a prvi rezultati istrage ukazuju da je u pitanju nastavak obračuna crnogorskih kriminalnih klanova.

Sukobi i obračuni dva klana iz Crne Gore, Škaljarskog i Kavačkog, često se odigravaju na teritoriji naše zemlje. Nekada jedinstveni Kotorski klan podelio se zbog nestanka 250 kilograma kokaina u Španiji, a njihov sukob se prelio i na ulice Beograda, a ponekad i drugih gradova u Srbiji.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je krajem 2016. godine da je "crnogorski klan najopasniji i najjači u regionu".

Izvor: b92.net
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter