Izvor: HappyBSC/Blic.rs/Kurir.rs
19.06.2022 u 19:40
0

BUŠILICOM JE SUPRUGA PRETUKLA DO SMRTI: Sabin Marić puštena iz ZATVORA, neočekivano brzo!

Sabin Marić, državljanka Obale Slonovače koja je optužena da je 2013. godine ubila supruga Branka Marića (39) u iznajmljenom stanu na Banovom brdu prošle nedelje je puštena na slobodu, s obzirom na to da joj je smanjena kazna zatvora koja je prvobitno bila 11 godina. 

POLICAJAC U CIVILU JURIO UBICU MINJE ŠAKOVIĆA: Novi detalji surove likvidacije u Budvi!

– Kajem se, nisam htela da ga ubijem bušilicom, već samo da ga uplašim – plačući je svojevremeno govorila pred Višim sudom u Beogradu.

Postupak se vodio u Višem sudu u Beogradu, a krajem maja je doneta odluka kojom je usvojena molba za njeno puštanje na uslovni otpust.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, ubistvo se dogodio 29. januara 2013. godine u iznajmljenom stanu u Ulici Petra Lekovića 90 u kom su živeli, a otkrila ga je bebisiterka koja je čuvala njihovo dvoje dece. Utvrđeno je da je Sabin, nasmrt izudarala Branka bušilicom po glavi. Prvostepenom presudom Višeg suda, bila je osuđena na 15 godina zatvora, ali je Apelacija kaznu umanjila za četiri godine.

Suđenja su svojevremeno prekidana zbog njenog lošeg stanja, a često je plakala tokom iznošenja odbrane kada bi govorila o braku i ubistvu. Tvrdila je da nije imala nameru da ubije supruga.

Prema navodima, njih dvoje su neko vreme imali problema, a ona je i često verbalno zlostavljana. Samom ubistvu je prethodila žustra svađa, nakon čega je Marićeva uzela bušilicu i Branka udarala po glavi, a zatim digla ruku i na sebe.

– Bila sam depresivna, nije više obraćao pažnju na mene i decu. Bušilicom sam htela da ga udarim samo po ruci – plačući je na sudu govorila Marićeva.

Detaljno je ispričala kako su se ona i Branko upoznali osam godina ranije, kako su živeli, ali i kad su počeli problemi i to po rođenju prvog sina. Istakla  je da je suprug počeo da je maltretira i da je najviše vremena provodio van kuće, pravdajući se poslom, pošto je kao zaposleni pri Ujedinjenim nacijama bio u Sudanu.

Kobne večeri, Sabin je navodno pokušala još jednom da razgovara sa Brankom, pa je tražila da joj kaže zašto je maltretira i vređa. Kako je navela, on joj ništa nije odgovorio.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter