Izvor: happy BSc Portal/Telegraf.rs
13.01.2024 u 07:46
0

ČETIRI OSOBE POVREĐENE U SAOBRAĆAJKAMA: Jedna prevezena u Urgentni centar

Hitna pomoć intervenisala je sinoć ukupno 106 puta, od toga je bilo osam intervencija na javnim mestima.

U Beogradu su se u toku noći dogodila tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile lakše povrede, a jedna je odvezena na pregled u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U Cvijićevoj ulici oko 19:20, muškarac je pao s bicikla, nakon čega mu je automobil prešao preko noge, a on je s lakšim povredama prevezen u Urgentni centar.

U 20:40 u naselju Braća Jerković došlo je do saobraćajne nezgode u kojem su dva muškarca zadobila lakše povrede i pomoć im je ukazana na licu mesta.

STRAVIČNA SCENA U NOVOM SADU: Spasilačke ekipe na licu mesta (VIDEO)

Jutros u 4:30 časova, u Jurija Gagarina, u blizini naselja Belvil, prilikom udesa, muškarac je zadobio lakše povrede noge i nije odvezen u Urgentni centar na pregled.

Hitna pomoć intervenisala je sinoć ukupno 106 puta, od toga je bilo osam intervencija na javnim mestima. Za pomoć su se uglavnom javljali asmatičari, navode u Hitnoj pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter