Izvor: Nova.rs
09.08.2023 u 21:36
0

Potresni detalji stravične nesreće kod Prokuplja, DEČACI motorom udarili u automobil

Dvojica dečaka, starih 14 i 16 godina teško su povređeni kod Prokuplja kada su motorom krenuli su u selo na sabor, kada su naleteli na automobil.

JEZIVA SAOBRAĆAJKA: Automobil udario u motor, dva DEČAKA TEŠKO POVREĐENA

Scena na licu mesta je, po pričama svedoka, bila užasna.

Podsetimo, u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 18 časova dogodila na putu Gornja Trnava – Šumarovac teško su povređene dva maloletnika.

Tinejdžeri su se nalazili na motociklu kada je košlo do kontakta sa automobilom.

Po rečima očevidaca motor je išao iz pravca Jugovca.

„Mladići su udarili odozgo i udarili su u kola u kojima su bili voza i jedna žena. Kada su udarili u kola leteli su deset metara. Kada je mladić izašao iz kola, jedan je bio pri svesti. On mu je rekao da je sabor u selu u koje su išli. On je bio pri svesti, vozač mu je rekao da se smiri, da će brzo stići Hitna pomoć. Preveženi su u Prokuplje, a posle su prebačeni u Niš“, rekao je očevidac.

Na mesto nesreće je došao i Goran Stojiljković otac mladića koji je vozio automobil u koji je udario motor na kojem su bili povređeni tinejdžeri.

„Ja sam došao sa posla oko 6 sati, vidim moj auto, odnosno od sina. Ta dva deteta odvezla je Hitna. Nisu bila dobro. Nadam se, ako Bog da, da budu dobro. Jednog od tih povređenih momaka poznajem, drugog ne“, rekao je Stojiljković.

Zbog zadobijenih povreda mladići su iz prokupačke bolnice prebačeni u niški Klinički centar.

Policija je izašla na lice mesta, obavljen je uviđaj i u toku je istraga o tome kako je došlo do ove nesreće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter