Izvor:
07.09.2016 u 17:06
0

DEDA I UNUKA SVEDOCI TRAGEDIJE NA CERAKU: Nesreći je prethodila svađa, verovatno razlog ljubomora

Tragedija koja se sinoć oko 18.45 desila na Ceraku u kojoj je Siniša Đ. (45) pucao u bivšu devojku Jelenu Damnjanović (37) koja je van životne opasnosti, a potom sa dva hica presudio sebi, dobila je nove detalje.

Pokušaju ubistva i samoubistvu prethodila je kratka svađa bivših ljubavnika. Muškarac je iznenada izvadio pištolj i počeo da puca nasred ulice Vinogradski venac, ispred vrtića „Plava ptica“. Jedini svedoci tragedije bili su deda i unuka koji su se u tom trenutku šetali naseljem.

Išli su nam u susret i prepirali se, ali nije delovalo da će doći do obračuna. Kada smo se unuka i ja malo odmakli uz ulicu, začuli smo tri pucnja. Devojka je odskočila na bankinu i pala. Potom se osvestila i počela da beži ka obližnjim zgradama, a on je seo na put i nakon nekoliko minuta pucao sebi u glavu. Sakrio sam se sa unukom iza zidića i pokušao da je umirim, pričajući joj da se to čuju petarde – ispričao je za "Blic" svedok Milan Puača.

Siniša Đ. pogodio je Damjanovićevu dva puta u vrat i grudni koš, ali nije uspeo da joj nanese smrtonosne povrede. Upucana žena je u teškom stanju uspela da dođe do svog stana u istoj ulici, odakle su njeni ukućani pozvali Hitnu pomoć. Prema poslednjim informacijama, ona se nalazi na Urgentom centru na dijagnostici i van životne opasnosti je jer joj meci nisu oštetili nijedan vitalni organ.

Jelenine komšije kažu da je ona do pre tri meseca bila u ljubavnoj vezi sa napadačem, ali je nedavno našla novog momka, što je najverovatnije razljutilo Sinišu.

Blic
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter