Izvor: BSV HAPPY/ALO.RS
22.12.2023 u 14:28
0

POSVAĐALI SE ZBOG DEVOJKE PA GA UPUCAO: Detalji hapšenja oca i sina kod Velike Plane

Policija u Velikoj Plani, u saradnji sa policijom u Beogradu i Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsila je noćas A. M. (23) iz okoline Velike Plane, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Uhapšen je i njegov otac V. M. (54), koji se tereti da je izvršio krivična dela pomaganje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navode iz MUP Srbije.

Sumnja se da je A. M. sinoć, ispred svoje kuće, nakon rasprave, iz puške u nelegalnom posedu pucao u stomak mladiću (19) i naneo mu teške telesne povrede opasne po život, nakon čega je pobegao.

Ranjeni mladić zbrinut je u Opštoj bolnici u Smederevskoj Palanci.

MUŠKARAC UPUCAO TINIJDŽERA! Pokušaj ubistva kod Velike Plane

Intenzivnim operativnim radom, policijski službenici su ubrzo uhapsili V. M. zbog sumnje da je pomogao sinu da pobegne, tako što ga je odvezao do Beograda i pronašli pušku, koju je pokušao da sakrije.

Zatim je uhapšen i A. M., koji se skrivao u jednom stanu u Beogradu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu.

Kako se nezvanično saznaje osumnjičeni i žrtva su se svađali oko devojke, a i sinoć su došli u sukob oko istog razloga.

 

Međutim policija ga je ubrzo pronašla pa uhapsila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter