Izvor: Kurir.rs
18.02.2023 u 11:58
0

DILER IZ BiH KOJI JE UHAPŠEN SA SKORO 3 KG KOKAINA ZANEMEO PRED TUŽIOCEM: Policija pronašla i štek sa 70.000 evra!

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je državljanin Bosne i Hercegovine Bojan T. (39) osumnjičen da je zbog prodaje držao više od 2.7 kilograma kokaina.

PAO ZBOG TRI KILOGRAMA KOKAINA: Uhapšen diler u Beogradu

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Naredbom o sprovođenju istrage, Bojan T. se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom stana u kojem osumnjičeni neprijavljeno boravi pronašla pomenutu drogu, vagicu za precizno merenje, kao i 70.000 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter