Izvor:
24.12.2016 u 02:15
0

Dve tragedije na jednom mestu: Policajac PREGAŽEN na Ibarskoj, dok je vršio uviđaj!

Nepoznati pešak (48) i policajac (28) povređeni su u dve odvojene saobraćajne nesreće koje su se dogodilo večeras na istom mestu u Beogradu u razmaku od sat vremena.

Prva nesreća dogodila se na Ibarskoj magistrali u 17.30 kada je automobil naleteo na pešaka u blizini skretanja za Rušanj a druga oko 18 sati na istom mestu kada je policija vršila uviđaj.

Nepoznato vozilo naletelo je na policijski automobil gde je povređen policajac.

– Policajac je bio deo patrole koja je obezbeđivala mesto udesa, kada je civilno vozilo naletelo na službeno. Tom prilikom je povređen policajac, ali koliko znamo reč je o lakšim povredama – rekao je izvor Kurira.

I pešak i policajac su prebačeni u Urgetni centar u Beogradu.

Kurir
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter