Izvor: ALO
23.12.2022 u 16:35
0

DVOJE OSUMNJIČENIH PRED TUŽILAŠTVOM U PANČEVU Štapom napali službeno lice!

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog protiv J. L. i S. L. zbog sumnje da su, ponaosob, izvršili krivično delo sprečavanja službenog lica u vršenju dužnosti

Osumnjičeni su, kako navode iz Tužilaštva, 12. aprila, u Nikolincima, sprečili zaposlenu u Centru za socijalni rad Alibunar, koja je došla do njihove kuće, kako bi izvršila službenu radnju – vršenje terenske kontrole.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

J. L. je radnici CZSR uputio razne uvrede, a onda je S. L., držeći u rukama štap, mahala njime prema oštećenoj, u nameri da je udari.

UHAPŠEN DILER IZ RAŠKE: Policija zaplenila kanabis, psihoaktivne tablete i municiju za pušku!

Zaplašena radnica CZSR je bila primorana da prekine službenu radnju.

Zbog svega što se dogodilo, nadležno Tužilaštvo predložilo je sudu da se J. L. i S. L. osude na kazne zatvora od po godinu dana. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter