Izvor:
13.12.2017 u 23:22
0

Firmiranu obuću krio u boksu kamiona!

Carinici su juče na graničnom prelazu Bogojevo sprečili pokušaj krijumčarenja firmiranih ženskih čizama i cipela, a prekršaj je otkriven kada je na pregled stigao kamion cetinjske firme kojim je upravljao 53-godišnji srpski državljanin.

Kako je saopšteno, muškarac je carinicima rekao da pored tovara sa palminim uljem koje je prevozio u cisterni u kabini ima samo novogodišnju plastičnu jelku, igračke i ukrasni sto.

Carinici su, međutim, odlučili da detaljnije pregledaju i ostale delove cisterne, pa i bočni boks.

Tada je otkriveno da je boks pun firmirane ženske obuće, čizama, dubokih i plitkih cipela.

Na nekima su se još uvek etikete sa cenama, koje su pokazale da cipele koštaju više od 400 evra, a čizme gotovo 600 evra.

Ukupno je bilo sakriveno 12 pari luksuznih kožnih čizama i cipela marki "Fabi Conture", "Luciano Padovani" i "Sgn", kao i 34 šine za fioke.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter