Izvor: Kurir.rs
27.01.2023 u 13:19
0

HAPŠENJE U SJENICI: Muškarac se lažno predstavljao kao inspektor, provaljen kad je preuzimao MITO

Muškarac iz Sjenice priveden je u policiju jer se sumnjiči da je izvršio delo lažno predstavljanje i na taj način ostvario imovinsku korist.

Кoristio je identitet republičkog tržišnog inspektora i tako diskreditovao to službeno lice, ali i ministartvo trgovine.

SRBI UHAPŠENI U NEMAČKOJ: Ubili čoveka u kupatilu, pa pokrali sve iz kuće

– Sjeničanin je pozvao vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Novoj Varoš lažno se predstavljajući da je tržišni inspektor tražeći da mu pošalje paket sa robom, kako bi mu zauzvrat obezbedio zaštitu od inspekcije. Vlasnik je ovaj slučaj odmah prijavio policiji, priča za medije izvor iz Nove Varoši upoznat sa slučajem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Кako bi prestupnik bio priveden pred lice pravde, vlasnik ugostiteljskog objekta u Novoj Varoši u dogovoru sa policijom poslao je autobusom traženi paket u Sjenicu. Кada je osumnjičeni stigao na stanicu kako bi preuzeo paket uhapsila ga je policija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter