Izvor:
09.09.2017 u 13:36
0

HIRURGOV PRIJATELJ PROGOVORIO: Ne mogu više da trpim priče o Srđanu, OVO JE PRAVA ISTINA!

Nakon svađe sa glumicom Ivanom Panzalović, poznati hirurg je sebi presudio

– Prava istina je da je glumica Ivana ćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana su imali burnu vezu, a znaju se od kada je bila mala. Njihova veza je baš zato skrivana. Imali su probleme, a znam i koje i zbog koga – započinje svoju ispovest Goran Đokić iz Beograda, prijatelj plastičnog hirurga Srđana Cvetanovića, koji je prvo pucao u svoju devojku glumicu Ivanu Panzalović, a potom oduzeo sebi život u porodičnom domu na Dedinju, rano u četvrtak ujutru.

– Srđan i ja se znamo više od 20 godina, znam sve šta mu se dešava u životu i vreme je da se sazna prava istina. Kao prvo, Srđan je imao troje zlatne dece, i to trojke. Njegova prva bivša žena je bila nastavnica u osnovnoj školi. Razveli su se pre 16 godina – dodaje prijatelj hirurga.

Kako je ispričao Goran, druga Srđanova supruga bila je medicinska sestra na VMA, u braku su bili dve godine, a sporazumno su se razišli.Nakon razvoda on i Ivana su uspostavili kontakt i sa njom je bio u vezi možda od februara pa do kobne noći.

Svoju vezu su krili, jer je Ivana ćerka dugogodišnjeg Srđanovog prijatelja. Od kraja maja su živeli zajedno u stanu na Dedinju, koji je Srđan nasledio od oca.

– Čim je započeo vezu s njom, smršao je, pustio bradicu, malo promenio imidž… Posle tri-četiri mececa zabavljanja bili su na letovanju u Italiji.

Ispričao mi je da ima probleme, da je ljubomorna. Gađala ga je stvarima, pravila je scene i u Palermu – rekao je Srđanov prijatelj.

Kako kaže, Srđan je morao da skine slike sa Fejsbuka i Instagrama s bivšom ženom.

– Nekoliko puta mu je pravila scene, žalio mi se da ga je napadala da ima neku na dežurstvu, u stilu – ko zna šta on tamo radi. Poslednji put smo se videli pre 15 dana, delovao je umorno i nekako sav propao… Pitao sam šta mu je, vidim da nije zadovoljan. Rekao mi je da je u redu, da ima mnogo dežurstava, a da sa Ivanom kao i uvek – ludilo – otvorio je dušu Goran.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter