Izvor:
12.06.2017 u 15:18
0

Horor u Kruševcu: UBOLA MOMKA NOŽEM U GRUDI U NALETU BESA, POSLE SVAĐE!

Policija u Kruševcu uhapsila je Anitu D. (19) jer je juče ujutru nakon svađe nožem izbola momka Vladimira M. (22)!

Njih dvoje su se posvađali i u naletu besa devojka je sa stola uzela kuhinjski nož i nasrnula na Vladimira, koji se tome nije nadao.

"Svog dugogodišnjeg momka ubola je u grudni koš i butinu. On je u stabilnom stanju primljen u bolnicu i nije u životnoj opasnosti. Anita je privedena u policiju i nakon saslušanja je puštena. Njoj je napisana krivična prijava i postupak će ići redovnim putem", objašnjava sagovornik.

Ona je, nezvanično, priznala da su je povredile reči njenog momka i da je sve to uradila u afektu. Po odluci tužioca, njoj nije određen pritvor jer je, navodno, mlada i ranije nije dovođenja u vezu sa kriminalnom.

Policija je obavila uviđaj i oduzela nož kojim je povređen Vladimir.

Nesrećni mladić još nije saslušan jer se nalazi u Zdravstvenom centru Kruševac.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter