Izvor:
11.03.2017 u 21:39
0

HOROR U ZAJEČARU: Pretukli baku (83), pa joj ukrali svu ušteđevinu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, odredili su zadržavanje do 48 sati Z. M. (35) iz okoline Zaječara, zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

Osumnjičeni, kao i maloletnik iz okoline Kruševca, se terete da su maskirani nasilno ušli u kuću žene stare 83 godine, iz okoline Zaječara, fizički je napali oborivši je na pod držeći je za telo i glavu i tražili od nje da im kaže gde drži novac.

Odmah zatim su izvršili premetačinu i pronašli novac u iznosu od 600 evra i 5.000 dinara.

Osumnjičeni su starici tom prilikom naneli lakše telesne povrede.

Z. M. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu, dok će protiv maloletnika nadležnom tužiocu biti podneta prijava u redovnom postupku.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter