Izvor: Telegraf.rs
18.01.2020 u 16:24
0

IZBODEN MUŽ PREDSEDNICE SUDA U POŽEGI: Inicdent kakav se ne pamti!

Osnovno javno tužilaštvo u Požegi podiglo je optužnicu protiv Lj. V. (23) iz ovog mesta pod sumnjom da je 18. decembra prošle godine, iz još nerazjašnjenog povoda, nasrnuo nožem na M. V. i ubo ga u nogu.

Nemile scene odigrale su se ispred stana M. V, inače supruga predsednice Prekršajnog suda u Požegi, u kome se on u to vreme nalazio sa šestogodišnjom unukom.

Sa Lj. V. u trenutku napada bio je i njegov drug Ð. Ð. (20) koji je uhapšen zbog pretnji čoveku koji je izboden na kućnom pragu.Lj. V. i Ð. Ð. su tog dana popodne provodili u jednom požeškom kaficu i ispijali alkohol. Došlo je do tuče između njih dvojice tokom koje su se, između ostalog, i gađali bilijarskim kuglama. Vlasnik lokala je pokušao da ih smiri, tražio da prekinu sa sukobom. Oni su tada napustili lokal, ali ne i zgradu u kojoj se ovaj ugostiteljski objekat nalazi. Otišli su na sprat iznad i počeli lupati na vrata stana M. V.

Kada je zbunjeni Požežanin otvorio neznanim gostima oni su ga verbalno napali, između ostalog i pitali „kakav ti imaš problem sa nama“. M. V. im je odgovorio da nema nikakav problem i zamolio ih da odu.

Prepirku je iz stana posmatrala preplašena unuka M. V. i plakala.

U jednom trenutku Lj. V. je potegao nož koji je skivao ispod pojasa, rekao „sad ću da te ubijem“ i sečivo zario u desnu nogu M. V nanevši mu lašku telesnu povredu u predelu kolena. Potom su dvojica drugova pobegla, a M. V. je slučaj prijavio policiji.

 

Za sada se ne zna motiv zbog kojeg su Lj. V. i Ð. Ð. došli pred stan M. V. i nasrnuli na njega. Sumnja se da su mladici pomislili da se on žalio na buku iz lokala u kome su pravili nered, pa su krenuli da mu se osvete.

Nedugo posle napada, policija je Lj. V. i Ð. Ð. zatekla u drugom kaficu u Požegi. Njih dvojica su se opirali hapšenju i tužilaštvo im, osim za nasilničko ponašanje, pripisuje i optužbu za ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Protiv Lj. V. je istog dana određena mera zadržavanja, posle čijeg isteka mu je određen pritvor, dok je Ð. Ð. pušten pošto je saslušan u policiji. Obojica su, pokazalo je alkotestiranje, bili pod dejstvom alkohola.

Saslušan, pa ponovo pretio žrtvi

Sutradan je iza rešetaka ipak završio i Ð. Ð. Prema navodima optužnice, on je 19. decembra, nakon što je saslušan i pušten, sreo M. V. u jednom požeškom lokalu i uputio mu pretnje!

Nakon toga on je uhapšen i određen mu je pritvor, a tereti se za ugrožavanje sigurnosti.

Prema nezvačicnim saznanjima , Lj. V, koji je ranije osuđivan zbog krivičnih dela vezanih za narkotike, se branio ćutanjem, dok Ð. Ð. ne priznaje da je pretio sugrađaninu.

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Požegi juče je obojici produžio pritvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter