Izvor: KURIR
12.10.2023 u 15:30
0

„IZNENAĐEN SAM DA JE OPTUŽENA MAJKA!“ Toma Fila o optužnici protiv roditelja dečaka ubice

Optužnica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta protiv roditelja trinaestogodišnjaka koji je počinio zločin u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, većim delom se temelji na iskazu sina.

Naime, dečak-ubica je praktično potvrdio sumnje da mu je otac „stavio oružje u ruke“, vodio ga u streljanu i na salaš da uči da puca u siluete ljudi i koncentrične krugove.

Da li će i njegov iskaz, pored ostalih dokaza, biti odlučujući u određivanju zatvorske kazne za oca dečaka o tome govori Toma Fila, advokat.

POLICIJA REAGOVALA: Leskovčanka uhapšena zbog nasilja u porodici

 Ono što me je iznenadilo jeste što je bila optužena i majka i to neposrednim načinom. Tužilašvo je imalo dovoljno vremena da u odnosu na majku sprovede istragu. Nešto što je specifično jeste da joj je zabranjeno da kontaktira sina, jer je on kruicijalni svedok – rekao je Fila i dodao:

– Verovatno je razlog to što je propao pokušaj da utvrde da je ona zlostavljala dete. Da li će on da da iskaz, ne znamo, moguće je i da odbije da govori. Ono što je danas najbitnije je da sud ne podlegne tabloidima i raznoraznim pričama. Sud mora da sudi na osnovu dokaza bez ikakvih emocija – reko je Fila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter