Izvor: Novosti
31.05.2022 u 12:11
0

JEZIV PRIZOR! Pronađeno beživotno telo kod Niša

Beživotno telo D.J. (52) iz Paljine pronađeno je u njegovoj kući u ovom niškom selu sinoć oko 22 časa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Telo je pronašla policija koja je ušla u kuću nakon što je jedan komšija iz sela prijavio da nije video D.J. još od 22. maja i da sumnja da mu se nešto dogodilo.

NAPAO ADVOKATA I NJEGOVU SUPRUGU Određeno zadržavanje do 48 časova za I. M. iz Beograda!

-Telo je pronađeno u kući, u jednoj od soba, na podu, u ležećem položaju. Preminuli čovek je živeo sam i na licu mesta nisu utvrđene nikakve sumnjive okolnosti koje bi ukazale da je u pitanju nasilna smrt, kaže naš izvor. No, budući da je preminuli poslednji put viđen pre devet dana i da je telo nađeno nakon prijave njegovog nestanka, ponalogu Višeg javnog tužilađšva naložena je obdukcija kako bi se pouzdano utvrdio uzrok smrti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter