Izvor: Alo.rs
06.03.2023 u 08:58
0

JEZIVA TUČA U BEOGRADU: Dva prijatelja se potukla, jedan uhapšen, a drugi završio u bolnici

Dvojica muškaraca žestoko su se u nedelju oko dva sata potukla metalnim štanglama ispred kluba Zapa baza u Beton hali u Karađorđevoj ulici u Beogradu. Obojica su povređeni, a jedan je sa nagnječenjem mozga prebačen u bolnicu.

Policija na mestu tuče zatekla N. R. (45) i G. A. (46). Oni su izjavili da su prijatelji i da su se iz nekog razloga fizički sukobili.

Tom prilikom G. A. je navodno pesnicom u glavu udario nekoliko puta N. R., a jednom ga je udario metalnom šipkom u glavu. N. R. ima vidne povrede i prebačen je u bolnicu sa nagnječenjem mozga, a G. A. koji ima posekotine je priveden.

MLADIĆ IZ LESKOVCA POSEKAO SEBI GLAVU BOKALOM U RESTORANU: Ostavljao krvave tragove po ulici

Alkotest je urađen i G. A. je imao 1,59 promila. Prvo OJT se izjasnio da se protiv G. A. podnese krivična prijava u redovnom postupku za teške telesne povrede i nakon trežnjenja je pusten iz policije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter