Izvor: TELEGRAF
05.11.2023 u 12:07
0

JOŠ JEDNA PLJAČKA U NOVOM PAZARU: Lopovi upali u kuću i odneli pola kilograma zlata i 5.000 evra

Za sada nepoznati počinioci tokom noći upali su u porodičnu kuću u novopazarskom naselju Selakovac i odneli veliku količinu vrednog nakita i novac.

Lopovi su upali u kuću u Dubrovačkoj ulici dok su vlasnici bili odsutni i iz nje odneli oko pola kilograma zlatnog nakita i 5.000 evra. Kada su se vlasnici vratili, zatekli su razbacane stvari i obijena vrata.

Vlasnici su odmah prijavili pljačku, a policija je izašla na lice mesta, gde je trenutno uviđaj.

OSUĐEN PEDOFIL IZ NIŠA: Obljubio devojčice od 13 i 14 godina, pa se sramno branio da nije znao da je odnos sa decom zabranjen!

U toku je intenzivna potraga za NN počiniocima, koji su se udaljili neopaženo.

Ovo je još samo jedno u nizu razbojništava koja su se desila od početka godine dogodila u Novom Pazaru.

Ovi događaji uznemirili su građane Novog Pazara, koji strahuju za svoju bezbednost i imovinu. Mnogi od njih traže od nadležnih organa da pojačaju mere zaštite i spreče dalje kriminalne aktivnosti u gradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter