Izvor: Kurir.rs
09.02.2024 u 13:11
0

ISPARILI SU PAR SATI PRE HAPŠENJA: Evo kako žive braća PANIĆ i zbog čega su na optužnici

Braća Uroš i Miloš Panić za kojim je raspisana potraga, a koji su izbegli hapšenje za samo par sati, dobro su poznati javnosti zbog načina na koji se eksponiraju na društvenim mrežamna, ali i policiji i to zbog bahate vožnje i ponašanja.

POTERNICA ZA BRAĆU: Optuženi da su preko salona za masažu PODVODILI ŽENE – napustili Srbiju pre hapšenja

U policijskoj akciji u kojoj je trebalo da budu uhapšena i braća Panić, razbijen je lanac prostitucije u kom su oni, kako se sumnja, posredovali.

Mreže

Braća su, inače, veoma aktivna na društvenim mrežama i luksuzni život koji vode prikazan je do detalja na fotografijama i snimcima.

– Narandžasti automobil marke „lamborgini“ poznat je i onima koji nemaju društvene mreže zbog mnoštva saobraćajnih prekršajima kojima je vozač ovog automobila ugrozio javni saobraćaj. Povodnom bahate vožnje ovog automobila za čijim je volanom bio uglavnom Uroš Panić nekoliko puta se oglašavao i MUP – kaže izvor.

– Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene – saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Osumnjični Stanković je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter