Izvor: Kurir/Novosti
10.02.2023 u 16:27
0

PRETI JOJ OD DVE DO 12 GODINA ZATVORA: Devojka iz Predejana autom sletela u Južnu Moravu – poginule dve njene drugarice!

Tragedija se dogodila 29. januara 2022. u ranim jutarnjim satima, a tada su stradale dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu.

U Višem sudu u Vranju počeo je glavni pretres u slučaju saobraćajne nesreće u kojoj su, pre godinu dana, stradale dve devojke iz Predejana.

A. S. iz Predejana tereti se za krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, jer je bila za volanom automobila koji je u smrt odveo dve njene drugarice A. M. i K. P.

AUTOM NALETEO NA TINEJDŽERKU: Stravična saobraćajna nesreća kod Niša

Početak glavnog pretresa obeležio je iznošenje odbrane optužene, a i ispitani su oštećena K.M. devojka koja je preživela saobraćajnu nesreću, kao i pravni sledbenici pokojnih oštećenih A.M. i K.P., kao i drugi svedoci.

Nastavak pretresa je odložen za 3. april. Devojci, za delo koje joj se stavlja na teret, zaprećena je kazna zatvora od dve do 12 godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tragedija se dogodila 29. januara 2022. u ranim jutarnjim satima. Na magistralnom putu Vladičin Han – Leskovac, oko 4 sata ujutru, auto kojim je upravljala A. S. sleteo je sa kolovoza u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana.

Tada su stradale dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter