Izvor: BSC Happy
10.02.2023 u 16:41
0

SAOPŠTENJE MUP-a: Uhapšena dvojica osumnjičenih za trgovinu ljudima

Pripadnici MUP-a u Beogradu, Odeljenja za javni red i mir, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su A. M. (37) i J. Š. (30) zbog sumnje da su vrbovali devojke putem internet oglasa i primoravali ih na prostituciju.

Osumnjičenima je na teret stavljaju krivična dela trgovina ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije, navodi se u saopštenju MUP-a.

PRETI JOJ OD DVE DO 12 GODINA ZATVORA: Devojka iz Predejana autom sletela u Južnu Moravu – poginule dve njene drugarice!

Sumnja se da su oni vrbovali oštećene putem internet oglasa za posao sekretarica i promoterki, obećavajući im visoku zaradu.

Takođe, kako se sumnja, zloupotrebljavajući teško materijalno stanje oštećenih, osumnjičeni su iznajmljivali stanove u kojima su se one bavile prostitucijom, bez mogućnosti da biraju klijente kojima su pružale seksualne usluge za novac, kao i bez mogućnosti da napuste posao.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter