Izvor: Kurir.rs
31.03.2024 u 14:51
1

KO SU DVE RUMUNKE VIĐENE SA DEVOJČICOM U BEČU? Snimak o kojem bruji Srbija, novi trag za nestalom Dankom (VIDEO)

Srpska policija dobila je noćas novi trag u potrazi za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora.

Srpska policija dobila je noćas novi trag u potrazi za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora.Kako nezvanično saznajemo, devojčica je navodno viđena u Beču u pratnji dve državljanke Rumunije.

Naša policija je noćas odmah kontaktirala kolege iz Austrije i poslala Evropolu sve podatke i snimak.

Intenzivni rad na tom tragu i dalje je u toku.

„Mole se svi naši ljudi koji žive u Beču, ako vide devojčicu, da odmah obaveste policiju“, apeluje MUP Srbije.

Podsetimo, potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u šesti dan.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Danka ima dve godine, smeđu kosu i smeđe oči i visine je oko 85 cm.

Devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KO SU DVE RUMUNKE VIĐENE SA DEVOJČICOM U BEČU? Snimak o kojem bruji Srbija, novi trag za nestalom Dankom (VIDEO)”

  1. ….sta Becka policija treba da trazi? Sto im onaj ko zna da su to dve Rumunke, ne kaze gde su njih dve da jednostavno odu do njih i provere. Kako neko moze znati da su Rumunke a ne zna nista drugo? Verovatno im pise ne celu sto su i od kud su ali ako je ovaj snimak autentican, ovo dete ozbiljno lici na ono za kojim se traga. Jedino bi bilo cudno da ga neko izvodi u javnost u momentu intezivne potrage pa cak i sa slicno vezanom kosom kao na originslnim slikama vidjenim proteklih dana…

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter