Izvor: Alo.rs
31.03.2024 u 13:50
0

POLICIJA PROVERAVA SNIMAK IZ BEČA! Ovo je novi trag o Danki Ilić

Novi trag o nestaloj Danki Ilić pojavio se noćas u pola tri ujutru. To je rekao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a prema saznanjima, u pitanju je snimak devojčice nastao u Beču.

Srpska policija već je kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podate i snimak, na kojem se vidi devojčica koja liči na Danku Ilić. Za sada nema informacija da li je snimak autentičan.

Policija intenzivno radi na identifikaciji i lociranju saznanju su iz izvora upućenog u istragu.

Naime, na snimku koji je navodno nastao na stanici u Beču, snimljena je devojčica koja uzrastom i likom podseća na Danku Ilić.

Kako je navela osoba koja je napravila snimak i prosledila ga srpskoj policiji, devojčica je bila u pratnji dve Rumunke.

On je naveo da se „devojčica otimala ženama i nije se ponašala kao da ih poznaje“. Takođe tvrdi da su je dve žene dozivale na rumunskom, na šta se devojčica nije odazivala.

Rekao je i da se devojčica nije ponašala kao njihovo dete niti se odazivala na ime kojim su je zvali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter