Izvor: informer.rs
31.03.2024 u 13:36
2

OGLASILA SE MAJKA MALE DANKE: Evo šta je rekla o snimku iz Beča

Povodom snimka, koji je uzburkao javnost, na kome se vidi devojčica u Beču pod pratnjom dve Rumunke koja neodoljivo podseća na nestalu Danku, oglasila se i njena majka.

– Nisam videla nikakav snimak, ja ne gledam društvene mreže – rekla je Ivana, za medije.

U BEČU USNIMLJENA DEVOJČICA NALIK DANKI: Šokantan snimak kruži društvenim mrežama, dve žene je dozivaju

Podsetimo, jedan naš čovek koji živi u Beču, uočio je devojčicu nalik Danki na jednom autobuskom stajalištu koja je bila u pratnji dve Rumunke.

Slučaj nestale Danke Ilić podigao je Srbiju na noge, a za njom se traga kako u našoj zemlji tako i u regionu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OGLASILA SE MAJKA MALE DANKE: Evo šta je rekla o snimku iz Beča”

  1. Izjava majke da nije gledala snimak i da negleda društvene mreže je još jedan od dokaza da nju Danka neinteresuje i da neželi da bude pronađena jer bi se tako dokazalo da je prodala dete. Svaka druga majka bi jedva dočekala da vidi dete na snimku i da se pronađe da je živa a ona je kako vidimo za to nezainteresovana jer se boji da se dokaže njena krivnja. Strašno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter