Izvor: informer.rs
31.03.2024 u 09:54
1

U BEČU USNIMLJENA DEVOJČICA NALIK DANKI: Šokantan snimak kruži društvenim mrežama, dve žene je dozivaju

Prošlo je pet dana potrage za malom Dankom, dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u utorak oko 13:45 u naselju Banjsko polje kod Bora, a Srbija još uvek vapi za istinom.

Policija je detaljno pretražila kompletan teren u okolini mesta gde je prijavljen nestanak male Danke Ilić. Isključena je mogućnost da je devojčica sama odšetala, ili negde upala.

Najnovije infomacije počele su da se šire i društvenim mrežama. Kako navodi jedan naš čovek koji živi u Beču, uočio je devojčicu nalik Danki na jednom autobuskom stajalištu koja je bila u pratnji dve Rumunke.

Kako je naveo, devojčica se otimala ženama i nije se ponašala kao da ih poznaje. Takođe, dve žene su je dozivale na rumunskom, na šta se devojčica nije odazivala.

Snimak devojčice zabeležen je na stanici „Šotering“ u Beču koji je naš državljanin snimio i poslao našim državnim organima tvrdeći da se devojčica nije ponašala kao njihovo dete niti se odazivala na ime kojim su je zvali.

Ovaj snimak je prijavljen nadležnim organima koji od trenutka nestanka rade sve što je u njihovoj mogućnosti kako bi se devojčica pronašla. Očevidac iz Beča tvrdi da se devojčica ponašala kao da ne poznaje žene i kao da uopšte ne razume kada joj se obraćaju.

Podsetimo, cela Srbija i region traga za malenom Dankom (2) koja je u utorak nestala u Banjskom polju. Još uvek je u toku detaljna provera na svim graničnim prelazima, pogotovo onima prema Bugarskoj. Pretpostavlja se da devojčicu neko drži i koristi gužvu da devojčicu prebaci preko neke granice, zbog čega su mere provere pojačane. Svaka dojava se proverava, ono što me raduje jeste da je policija uverena da će pronaći Danku!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “U BEČU USNIMLJENA DEVOJČICA NALIK DANKI: Šokantan snimak kruži društvenim mrežama, dve žene je dozivaju”

  1. Desimir.Zasto taj covjek u Becu nije odma nazvo policiju,nego jede govna iz Beca,Staje htro sa Tim,a nije uradio nista.Hteo peder da se javi iz Beca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter