Izvor: ALo
31.03.2024 u 09:40
1

POLICIJA PROVERAVA FEJSBUK DANKINE MAJKE: Sumnjivi kontakti u Nišu i Zrenjaninu?

Ivana Ilić je sa policijskim službenicima odvedena u letnjikovac zbog rekonstrukcije događaja. Pored telefona, pripadnici MUP-a navodno su izvršili uvid i u nekoliko njenih profila na društvenim mrežama.

Napeto u Boru! Šest dana traga se za Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je misteriozno nestala u selu Banjsko Polje dok se igrala s majkom i bratom, i još uvek nema ni traga ni glasa od nje! Policija je vodila majku na mesto nestanka zbog rekonstrukcije događaja, a navodno se proveravaju njeni Fejsbuk profili i komunikacija sa osobama iz Niša i Zrenjanina!

Devojčica je nestala u utorak oko 13 sati, kada se majka, kako je rekla, na trenutak okrenula i odvojila od ćerke da bi njenom bratu dala vodu. Devojčica je u tom momentu misteriozno nestala, a od tada su gotovo svi na nogama. Policija, Žandarmerija, pripadnici GSS, vatrogasci, kao i meštani i brojni dobrovoljci pretraživali su teren tražeći devojčicu. U sve su bili uključeni i psi tragači.

U sredu su pripadnici MUP-a nakon 27 sati detaljnog čišćenja terena u potrazi za devojčicom obustavili dalju pretragu, ali je nastavljena istraga u dvorištu letnjikovca i oko njega.

Bageri, policija i vatrogasci već danima raščišćavaju dvorište i okolinu dvorišta gde je poslednji put viđena Danka. Takođe, pretraživani su i kanali oko dvorišta kao i Borsko jezero koje se nalazi nedaleko od mesta nestanka.

Kako saznajemo, juče su dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova u toku celog dana na maloj visini obletala područje. Krstarili su iznad dvorišta i šuma, a takođe se mogla čuti i motorna testera kojom se raščišćavao teren. Viđeni su i policajci sa lopatama, a u čitavom kraju vlada napetost da li je pronađen trag koji bi mogao da dovede do malecke.

Prema nezvaničnim informacijama, Ivana Ilić, majka devojčice, i juče je provela dan u policiji, a inače u petak u ranim jutarnjim satima ona je odvedena na mesto nestanka radi rekonstrukcije događaja i kako bi do najsitnijih detalja pokazala šta se tačno dogodilo kobnog utorka oko 13 sati u dvorištu letnjikovca u Banjskom Polju.

– Pripadnici policije sa majkom male Danke išli su na mesto gde je nestala, da im pokaže svaki korak i detalj tog dana kada je nestala. Urađena je rekonstrukcija njihovog kretanja. Zajedno sa njom policija proverava sve informacije i saznanja – saznajemo iz MUP-a.

Prema nezvaničnim informacijama, proveravaju se i Fejsbuk profili Ivane Ilić.

– Majka ima nekoliko profila na Fejsbuku, proveravaju se sve poruke koje je slala i dobijala u prethodnom periodu. Takođe, navodno se proverava njena komunikacija sa osobama iz Niša i Zrenjanina. Za sada nema zvaničnih informacija, niti detalja u vezi s proverom njenih profila na društvenim mrežama, kao ni da li postoji nešto što se kosi s istragom – navodi izvor blizak istrazi.

Kako smo ranije pisali, Miloš Ilić, otac male Danke, prošao je poligrafsko ispitivanje, međutim, majka Ivana bila je tada ponovo pozvana u Policijsku upravu Bor na razgovor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POLICIJA PROVERAVA FEJSBUK DANKINE MAJKE: Sumnjivi kontakti u Nišu i Zrenjaninu?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter