Izvor: Tanjug
16.06.2023 u 21:25
0

ODMAZDA I TEROR: Kosovska policija uhapsila još jednog SRBINA

Kosovska policija saopštila je da je danas uhapsila Srbina osumnjičenog da je 29. maja u Leposaviću napao novinare više medija. 

Kao rezultat rada i intenzivnih istraga policijskih jedinica, moguće je identifikovati osumnjičenog koji je 29. maja u Leposaviću napao novinare više medija. Nakon obezbeđivanja dokaza i identifikacije osumnjičenog (Srbina), on je danas u popodnevnim časovima uhapšen u Leposaviću, a potom je sproveden u policijsku stanicu na razgovor i dalje policijske postupke. Sve dalje radnje biće preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima – navela je takozvana kosovska policija na Fejsbuku.

RAZMATRA SE GDE SU KURTIJEVI POLICAJCI UHVAĆENI: KFOR pregledao područje hapšenja

U saopštenju policije se dodaje da njihovi pripadnici „ostaju posvećeni realizaciji svojih zakonskih i ustavnih obaveza, održavanju reda i javne bezbednosti, vladavini zakona i privođenju pravdi osumnjičenih za kršenje zakona i reda“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter