Izvor:
09.09.2016 u 15:00
0

KRVNA OSVETA: Muž ubijene pevačice će PRESUDITI ubici i ako mu je ROD ROĐENI!

Ne znam šta bih bio u stanju da uradim monstrumu koji mi je ubio ženu i od mog deteta otrgao majku, ma ko god da je on, pa da mi je i rod najrođeniji – rekao je Zoran Marjanović, muž pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, koja je ubijena 2. aprila.

Zoran je ovako odgovorio na saznanja Kurira da je ubica još u Borči i da je blizak njemu i Jeleninoj majci Zorici Krsmanović. Marjanović je rekao da jedva čeka da se zločinac pronađe.

– Kada bih znao ko ima veze sa ubistvom, u zubima bih ga odneo u policijsku stanicu. Ne znam šta bih bio u stzanju da uradim monstrumu koji mi je ubio ženu i od mog deteta otrgao majku, ma ko god da je on, pa da mi je i rod najrođeniji. Ma zaklao bih ga od besa – rekao je Zoran.

Kako kaže, nikad neće zaboraviti ni bol svog deteta.

– Moja Jana imala je majku, koju mnogo voli i koja joj je bukvalno oteta u periodu kad joj je najviše potrebna. Sad sam joj i otac i majka. Njene suze nemaj u cenu – rekao je Marjanović.

Zoran je čist

Povodom saznanja, majka Zorica kaže da to znači da policija nije prestala da radi.

Da mi je samo da saznam ko ju je ubio, pa da umrem. Da mogu da ga pitam šta mu je to moja Jeca uradila da je to moja Jeca uradila da je tako unakazi. Ko god da je, bio blizak ili ne, u stanju sam srce da mu isčupam, samo da ga vidim– kaže Zorica.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter