Izvor: Kurir
16.02.2024 u 16:19
0

MASAKR NA CETINJU: Muškarac ubio 10 ljudi, među usmrćenima i dvoje dece

Godinu dana od krvavog pira, tuga ne jenjava..

Cetinje je pre godinu i po dana bilo mesto najveće tragedije i krvoprolića kada je, iz zasad nepoznatog razloga Vuk Borilović u svom krvavom piru pobio 10 ljudi, među kojima dvoje dece, dok je njih šestoro ranio.

To dvoje dece bili su sinovi Nataše Martinović koja je ubijena zajedno sa njima i njenog supruga Miloša koji tuguje za svojom porodicom i posvećuje im najbolnije poruke.

Printscreen/Facebook

– Godina i po dana moja tuga je za vama, boriću se do zadnjega dana da vam završim sve što treba do kraja – napisao je neutešni otac i suprug koji žal pokazuje i za svojim kumom ubijenim odmah posle porodice Martinović.

Zločin koji se na zaboravlja dogodio se 12. avgusta 2022. godine oko 16 sati u cetinjskom naselju Medovina, kada je, kako smo pisali, Borilović nakon što se navodno vratio iz crkve uzeo lovačku pušku i krenuo u svojoj krvavi pohod.

U trenutku rafalne paljbe obavio je tri poziva, a na kraju ga je crnogorska polciija izrešetala sa pet hitaca kako bi obuzdali zver.

Neutešne porodice žrtava i dalje ne mogu da dođu sebi od šoka i da poveruju da ih je neko nedužne ubio, a porodica Martinović, koja je izgubila maloletne članove, jer je Borilović inače, vlasnik njihovog stana upao u kuću i na kućnom pragu ubio Natašu Martinović (33), a zatim njene sinove Mašana (11) i Marka (8), pa nastavio da ubija dok ga policija nije savladala.

OTIŠAO DA PROŠETA I NIJE SE VRATIO: Potresna ispovest majke Stevana kojeg je u Nišu udario voz

Pored Nataše, Mašana i Marka, ubica je presudio i Natašinom kumu Milanu Mitroviću, zatim svom ujaku Goranu Đurišiću, a onda i komšiji Rajku, Dimitriju i Danici Drecun, a na kraju Danijeli i njenoj sestri Aleksandri Radunović. U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter