Izvor: Kurir
05.05.2023 u 19:11
0

DOVEDEN U ČARAPAMA: Mladenovački monstrum u PU Smederevo

U stravičnom napadu koji se dogodio u četvrtak uveče u Mladenovcu, u selima Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmoro ljudi, a ubicu U.B. doveli su u policijsku stanicu u Smederevu.

Policija ga je vodila da pronađe i preda pušku kojom je pucao, pa je iz tog razloga u stanicu stigao tek u kasnim popodnevnim satima.

PAMTE GA PO ZLU: Mladenovački ubica sejao strah i ranije

Podsetimo, iza bezumnog čina noćašnjeg nasilja stoji uhapšeni U.B. (21) koji je u tri mladenovačka sela sejao smrt ostavivši za sobom osam ubijenih i 14 ranjenih. Njegova najmlađa žrtva ima samo 15 godina.

Ovaj masakr je samo dan nakon masakra u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter