Izvor: informer
08.08.2022 u 16:32
0

MONSTRUOZNO! OSUĐEN ZBOG OBLJUBE MALOLETNICE! Devojčica (13) bila na hraniteljstvu u njegovoj porodici

Nišlija Martin O. (28) osuđen je na pet godina i šest meseci zatvora zbog obljube sa detetom jer je imao seksualne odnose sa trinaestogodišnjakinjom koja je u njegovoj porodici bila na hraniteljstvu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovo je prvostepena presuda Višeg suda u Nišu na koju je Martinov branilac advokat Goran Đorđević, izjavio žalbu.

– Žalio sam se na presudu iz razloga na kome  sam i tokom sudskog postupka zasnivao odbranu svog klijenta. Naša je teza da je Martin postupao u neotklonjivoj pravnoj zabludi jer zbog porekla i životnog okruženja, nije bio svestan zabranjenosti svog dela što isključuje njegovu krivičnu odgovornost.  To je potvrdio i veštak psihijatrijske struke koji se bavio njegovim psihičkim stanjem. Takođe, mislim da postoje i određene kontradiktornosti u optužnici pre svega u pogledu bića krivičnog dela za koje se moj klijent tereti, jer smatramo da nije ni dokazano da je izvršio radnju  za koju je optužen – kazao je Đorđević.

ZORAN MARJANOVIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA: Apelacioni sud odbio žalbe njegovih branilaca!

Martin je uhapšen jula 2020.  godine jer je četiri meseca  imao seksualne odnose sa devojčicom a  neprikladnu ljubavnu vezu razotkrio je njen  šesnaestogodišnji brat devojčice koji je zbrinut u istoj porodici.  On je pred organima gonjenja sve priznao ali je isticao da je sa detetom u ljubavnoj vezi te da planiraju zajednički život.

Kako saznajemo, on je iskoristivši njenu naivnost, nagovorio devojčicu da stupe u seksualne odnose.

– Oni su koristili svaku priliku kada bi ostajali sami da budu intimni. Vremenom su postajali neoprezniji pa je devojčicin brat posumnjao da se nešto dešava između njegove sestre i Martina a onda ih zatekao na delu.  Pozvao je svoju baku koja živi u jednom niškom selu i rekao joj šta je video. Zaprepašćena žena je otišla u policiju i prijavila Martina koji je odmah uhapšen – objašnjavaju naši sagovornici iz istrage.

Odleteo u Nemačku

Međutim, nakon što je pušten iz pritvora,  Martin je sa niškog aerodroma  Konstantin Veliki odleteo u Nemačku pa je po nalogu Višeg suda policija za njim raspisala poternicu 19. novembra prošle godine.  Nemčka policija uhapsila ga je februaru ove godine, a u ekstradicionim pritvoru  boravio je do maja kada je izručen Srbiji.

– Prvostepeni postupak je vrlo brzo završen s obzirom na to da su svi dokazi već bili izvedeni, pa nije bilo potrebe za odlaganjem glavnih pretresa radi izvođenja novih  – objasnio je njegov advokat Goran Đorđević.

N.O. majka  uhapšenog mladića, odnosno devojčicina   hraniteljka,  tvrdila je da nije znala šta se dešava između njih dvoje.

– Nemam šta da kažem, zaista, mnogo smo uznemireni. Ništa nismo sumnjivo primetili, pa ne bismo dozvolili da se nešto dešava detetu o kome treba da brinemo. Ne mogu ništa detaljnije da pričam dok se slučaj ne reši – kazala je ona nakon sinovljevog hapšenja. 

Baka oštećene devojčice tražila je da Martin bude najstrože kažnjen.

– Očigledno je da je njima cilj bio da sinu nađu ženu a ne da čuvaju moju unuku. Zašto nije našao se je bi devojku svojih godina nego dete – rekla je ranije novinarima ova žena.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter